top of page

Een krachtige combinatie op één locatie

Praktijk Welkom in Jezelf & Praktijk Gewoon iK! bundelen vanaf 1 september 2023 hun krachten op Cruysbergstraat 9 in Beesel.

 

Sinds 2022 heb ik de samenwerking gevonden met Francy op het Roodt, eigenaar van Praktijk gewoon iK!. Wij geloven in de meerwaarde van het samenbrengen van onze persoonlijke ervaringen en expertise op het gebied van psychosociale begeleiding, Rouw I Verlies I Trauma.

 

We kennen ons al vanaf het 11e jaar. Maakten samen muziek en hieruit groeide een vriendschap die zich ontwikkelde tot een liefdesrelatie en nu ook op professioneel gebied deelbaar is geworden. We zijn voor elkaar een onvoorwaardelijke 'ankerplaats' om tot rust te komen van de dynamieken die er in beider levens zijn. En daarnaast mag de Liefde steeds meer diepgang krijgen. En dat is ongekend maar oh zo fijn.

 

Ons gedeelde gedachtengoed:

Het leven is een dynamisch proces. Wij bieden individuele- en relatie begeleiding aan jongeren en volwassenen op het moment dat je vast loopt in je leven en de timing voelt om je om te draaien naar je zelf.

 

Veiligheid is de basis voor ons contact om elkaar allereerst te kunnen ontmoeten. De laagdrempeligheid en het persoonlijke karakter maakt dat de praktijk voor iedereen toegankelijk is. Er is geen uitsluiting van sekse, cultuur, huidskleur. In zorgvuldigheid, eerlijkheid en vanuit authenticiteit zal de begeleiding vorm gegeven worden met als uitgangspunt jouw behoeftevraag, jouw timing en jouw mogelijkheden.

Francy is tevens de waarneemster van mijn eigen praktijk op het moment dat ik langdurig niet zelf praktiserend kan zijn. Hiermee hoop ik de continuïteit van individuele processen zo goed mogelijk te waarborgen.  

  

Samen organiseren we de Thema avonden Vrouw Zijn, begeleiden we IoPT-processen en bieden we begeleiding aan koppels die hun relatie verder willen onderzoeken en verdiepen.

Voel je welkom!

20230405_185328.jpg
bottom of page