top of page

OPLEIDINGEN EN SCHOLINGEN

In 1999 heb ik mijn HBO-opleiding tot ergotherapeut afgerond. Ik behandel kwetsbare ouderen en mensen met een chronisch ziekte met een specialisatie in de Geriatrische Revalidatie Zorg. Het maken van verbinding met de client en familie en deze zonder oordeel of overtuiging welkom heten; met aandacht luisteren en horen wat de échte behoefte is; mijn eigen behoefte en overtuigingen aan de kant leggen om te onderzoeken wat wel mogelijk is, zijn voor mij unieke waarden in het contact met de client en zijn familie.


Vanaf 2019 ben ik mij naast mijn werk als ergotherapeut meer gaan verdiepen in de psychosociale ondersteuning van mijn cliënten.

Dit heb ik gedaan door het volgen van bij en nascholingen op het gebied van trauma en het volgen van een opleiding tot Secure Base Coach. Vanaf dat moment heeft mijn loopbaan een andere wending gekregen.

2018 - mindfulness training (Suzanne Meems, Anders Loopbaancoaching en mindfulness)

2019 - masterclass mamatrauma (Margriet Wentink via Land van Rouw)

2020 - congres de Vaderfactor (School voor Transitie i.s.m met Stephen B. Poulter) - deelgenomen

2020 - lifeboat training (Gertie Mooren) - behaald

2020 - 4 NLP inspiratiesessies (ErgoAcademie)- deelgenomen

2021 - kennisreeks-Trauma-gevolgen, herstel (Interactiel) - behaald

2021 - masterclass signalen van het fysieke lichaam als kompas (Voetstappen in het veld i.s.m. Judith Schwarte) - deelgenomen 

2021 - opleiding Secure Base coachen (School voor Transitie)- afgerond

2021 - scholing Ergotherapie in de laatste levensfase (Pro-Education) - behaald

In februari 2022 ga ik starten met de opleiding “Breek de Stilte” (Interactiel) waarin ik opgeleid wordt tot practitioner Interactie Zelf Resonantie (volgens IoPT methode - Franz Ruppert))

Daarnaast mag ik regelmatig als resonantie persoon deelnemen aan IZR-processen bij mijn collega Francy op het Roodt, praktijk Gewoon Ik.

bottom of page