top of page

LAATSTE NIEUWS

20230405_185328.jpg

Praktijk Welkom in Jezelf & Praktijk Gewoon iK! bundelen vanaf 1 september 2023 hun krachten op Cruysbergstraat 9, 5954 BJ Beesel
Voel je welkom!

“Een krachtige combinatie op één locatie”.

 

Wij geloven in de meerwaarde van het samenbrengen van onze persoonlijke ervaringen en expertise op het gebied van psychosociale begeleiding, Rouw I Verlies I Trauma.

 

Het leven is een dynamisch proces. Wij bieden individuele- en relatie begeleiding aan jongeren en volwassenen op het moment dat je vast loopt in je leven en de timing voelt om je om te draaien naar je zelf.

 

Veiligheid is de basis voor ons contact om elkaar allereerst te kunnen ontmoeten. De laagdrempeligheid en het persoonlijke karakter maakt dat de praktijk voor iedereen toegankelijk is. Er is geen uitsluiting van sekse, cultuur, huidskleur.

 

In zorgvuldigheid, eerlijkheid en vanuit authenticiteit zal de begeleiding vorm gegeven worden met als uitgangspunt jouw behoeftevraag, jouw timing en jouw mogelijkheden.

20221007_124251 (1).jpg

THEMAREEKS VROUW ZIJN


 

Welke deur wil jij openen?

 

De derde reeks themadagen "Vrouw Zijn" start in oktober 2023.

We nodigen je uit om samen een verkenning te doen...
Hoe ben jij welkom geheten als vrouw? Wat trof je aan en welk antwoord gaf jij hierop? Hoe heeft het jou gevormd?
Waar ben je delen van jezelf verloren? En hoe vind jij jezelf weer terug? Wat wil je loslaten, misschien anders vasthouden?
Hoe geeft jij vorm aan het Leven?

Samen maken we en reis naar jouw bron. In stilte, gesprek en lichaamswerk.

bottom of page