top of page

WERKWIJZE

Wat ik doe:

Ik bied psychosociale begeleiding op het gebied van rouw, verlies en trauma en richt mij op jongeren en volwassenen.

Je kunt om welke reden dan ook een wanorde in jezelf ontmoeten. Samen met jou onderzoek ik jouw mogelijkheden om het anders te doen. Hoe lastig een situatie ook lijkt, de antwoorden op jouw vragen liggen in jezelf verscholen.

 

Vanuit mijn achtergrond als ergotherapeut heb ik geleerd om de mens als geheel te zien. Een holistische mensvisie. Dit betekent dat ik niet enkel kijk naar de "klacht" maar naar jou in zijn geheel. Volgens de holistische benadering bestaat de mens uit een eenheid: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Mijn psychosociale begeleiding sluit hierbij aan. Het gaat over het onderzoeken van belemmerende patronen en dieper liggende blokkades bij jou.

Wat ga je doen:

Ontmoeten van je trauma delen; De pijnscheuten vanuit het gewonde hart als een uitnodiging tot heling

​Ontmaskeren van je overlevingsdelen; De ontstane split als gevolg van traumatisering overbodig maken.

Ontwikkelen van je gezonde autonome deel; Een beweging vanuit je open hart zal je levensenergie brengen

Wat je mag verwachten:

Oprechtheid, betrokkenheid en aanwezigheid van mij als begeleider voor jou als mens, afgestemd op jouw mogelijkheden en behoeften.

Dialoog, stilte, lichaamswerk, beweging, creativiteit en resonantie processen zijn werkvormen die ik gebruik.

Inmiddels heb ik mij de Interactieve Zelf-Resonantie (IZR) eigen mogen maken bij Margriet Wentink, Interakt in Tiel. Hierin zal ik lerende blijven, mijn inzichten en mogelijkheden durven bij te stellen en ook mijzelf middels deze methode te blijven ontmoeten.

Het is voor mij een vertrouwde methode geworden, of liever gezegd een bewustzijnsweg , waarmee ik dagelijks werk in mijn praktijk. Een methode die licht laat schijnen op jouw eigen kern en je laat afdalen naar de verdeeldheid die ooit, vanuit nood, is ontstaan.

Samen met jou onderzoek ik jouw verlangen en je innerlijke verdeeldheid die dit verlangen in de weg staat.

 

Momenteel volg ik de opleiding IZR in relatiebegeleiding. Deze opleiding brengt als specialisatie het begeleiden van resonantieprocessen bij paren die aan hun relatie willen werken.

Praktijkruimte

Mijn praktijkruimte is gelegen in Beesel. Daarnaast maak ik ook gebruik van de natuur als plek om jou te begeleiden. Ik volg hierbij jouw tempo en jouw eigen proces.

 

Annuleren

Het kan uiteraard altijd voorkomen dat je verhinderd bent of een andere keuze wilt maken.

 

Afspraken kunnen tot uiterlijk 48 uur (twee werkdagen) kosteloos voor aanvang van het consult afgezegd of verplaatst worden.

Bij annulering tot 24 uur (een werkdag) voor aanvang van het consult breng ik 50% van het bedrag voor de afspraak in rekening.

Bij annulering binnen 24 uur voor aanvang van het consult breng ik 100% van het bedrag voor de afspraak in rekening. (Met uitzondering van bijzondere omstandigheden die ik dan graag met je bespreek.)

20210212_162346_edited.png
bottom of page